top of page

Busserfam Community

In de zomer van 2020 bleek dat de coronacrisis een heftige invloed had op jongeren. De lockdown nam veel vrijheden af en het was moeilijk om een connectie te maken met elkaar. Daniël heeft een bewezen track record als het gaat om ondersteuning van kwetsbare jongeren, dus het was een logische stap om er ook juist nú voor hen te zijn. Zijn muziek staat erom bekend verschillende groepen met elkaar te verbinden. 

Zo is de Busserfam Community ontstaan. 

Daniël heeft in het verleden zelf ge-struggled met zijn mentale gezondheid en wil graag de taboe hierover doorbreken. Daarom besloot hij om één-op-één gesprekken met zijn fans aan te gaan in de 'Down to Earth met Danny'-sessies. Hier bespreekt hij topics zoals eenzaamheid, armoede, dromen, doelen, motivatie en doorzettingsvermogen. Positiviteit is altijd leidend in ieder gesprek. Daniël deelt zijn perspectief, zijn ervaringen, de lessen die hij heeft geleerd en meer in deze gesprekken. Niet als autoriteit, maar als luisterend oor.

Binnenkort vind je op deze pagina alle afleveringen. Volg de Busserfam op insta!

Busserfonds

In het verlengde van de Busserfam Community heeft Daniël eind 2021 het Busserfonds opgericht. 

Het Busserfonds zal culturele activiteiten in haar breedste zin ondersteunen. De activiteiten kunnen een maatschappelijk belang dienen, maar ook op microniveau worden uitgevoerd.

Binnenkort vind je op deze pagina meer info.

Busserfam: Tekst
bottom of page