Busserfam logo vector.png

Busserfam Community

Tracks als 'Intro' en 'Come Through' hebben altijd al een intense impact gehad op Daniël's fans. Op basis hiervan - en met de coronamaatregelen als achtergrond - wilde Daniël méér voor zijn fans betekenen. Hij richtte afgelopen zomer de Busserfam Community op: een veilige plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn, waar ze niet veroordeeld worden en waar ze steun van elkaar kunnen verwachten wanneer ze hier behoefte aan hebben. De coronamaatregelen hebben invloed op de mentale gezondheid - iets wat Daniël belangrijk vindt om onder de aandacht te brengen.

De fundering van deze community ligt in de band die een groepje fans van hem met elkaar hebben opgebouwd - een Vlaams-Nederlandse connectie. De kernwaarden van de community zijn inclusiviteit, respect, motivatie en positiviteit.

Down to Earth met Danny sessies

Afgezien van de inspirerende quotes en de fan posts op Instagram, host de artiest één-op-één gesprekken met zijn fans. Hierin bespreken ze topics zoals eenzaamheid, armoede en depressie, maar ook dankbaarheid en motivatie. Hij heeft zelf zijn donkere dagen gekend en haalt nu alles uit het leven wat er is. Op deze manier inspireert hij zijn fans om niet te vergeten dat er betere dagen komen én dat ze er niet alleen voor staan. Hij is de eerste rapper/artiest in België en Nederland die zijn platform op deze manier gebruikt om zich in te zetten voor jongeren. Het is dus niet verrassend dat hij hierdoor een bijzondere band met hen creëert. Het effect op de fans die hij gesproken heeft is hartverwarmend. Check de eerste 4 afleveringen hieronder!

Busserfonds

Een onderdeel van de Busserfam Community is het Busserfonds. Momenteel wordt gekeken naar de beste en meest effectieve manieren om dit op te zetten én in te zetten. Houd deze pagina in de gaten voor updates!

De track 'Niemand Anders'

Deze track is extra speciaal. Op authentieke en onbevooroordeelde manier steekt Daniël de slachtoffers van sexting/sextortion een hart onder de riem. Hij wil victim blaming/shaming tegengaan en werkt sinds kort samen met de organisatie HelpWanted om hier daadwerkelijk moves in te maken. Meer info volgt!